Limbi și rocheri

A început Toamna Orădeană. Cu un Bregovic, dezinvolt și super relaxat, relativ puțină lume, ploaia a fost de vină, a început frumos. Așa cum îi stă bine unei toamne balcanice autentice și kitchoase.

Duminică, au fost cei de la Timpuri Noi.
Vremuri, frate, cu Timpuri Noi. Îmi aduce aminte de perioada furioasă fățișă. I-am văzut live de mai multe ori pe Iliescu și Artanu în Oradea, cu prestații demne și pline de nerv. Și aseara putea fi așa. Încă trăiesc. Numai să îi lăsăm. Nu știu cine a organizat concertu, însă să pui ca și cap de afiș în aceeași seară Edda și Timpuri Noi mi se pare un fiasco total. Și așa a și fost. 

Au cântat bine, cu un sunet nou, actual, piesele vechi remasterizate au sunat excelent.
Dar urma, Edda. Cea mai tare formație din galaxie cu un show fantastic. Pișam-aș pe ei și pe fanii lor retarzi din pusta hună. 

Iliescule, unde îți e maioul frate? Dar pleata? Chitara îți vine încă bine și nu îți ia nimeni știința, stai liniștit.
Artane, ștourile de București nu merg frate în Oradea, mai ales înainte de Edda. Ce draque!!! Nu mai cântați la showuri din astea free, dă-le în morții măsii de circuri populare, sau dacă o faceți, aveți puțină continuitate.  

Ce îmi mai zic concertele de aseară? Că rocku piere pe limba lui, dar rockerii pe berea Servus de la frații Miculești. Hai, să vedem continuarea….

Reclame

About this entry